Slovensko logistično združenje
Letališka 16 | 1000 Ljubljana T: 01 585 11 88

Keep IT Simple 2018 uspešno za nami

18. oktobra 2018 je potekala 5. konferenca IT v logistiki in proizvodnji Keep IT Simple 2018. Rdeča nit letošnje konference sta bili povezovalne programske rešitve (collaborative software) in orodja za podporo odločanju. Dogodek je zaznamovala udeležba študentov s čimer smo dogodek uspešno povezali tudi z akademsko sfero. Skupaj se je dogodka udeležilo preko 160 udeležencev.

Predstavljene so bile najmodernejše informacijske rešitve, ki so namenjene pridobivanju pravočasnih, zanesljivih in točnih informacij tako znotraj podjetij kot v oskrbnih verigah. Cilj vseh rešitev je pridobitev nadzora nad tokom informacij in njegovo upravljanje kar omogoča trdne temelje za sprejemanje kvalitetnih odločitev.

Ponudniki, ki so predstavili svoje rešitve so:

  • Tibor Zavrl & mag. Tomaž Duler, MIT Informatika d.o.o.
  • Matic Smolkovič, Neolab d.o.o.
  • Rudi Hržič, EVERTEC Technology d.o.o.
  • LogChain - Igor Hočevar, ZZI d.o.o. & Aleš Habič, Špica d.o.o.
  • Jakob Korenč, Telekom Slovenije d.d., Janez Korun, i-Rose d.o.o., Mitja Kovačič in Darko Judež, Judež transport d.o.o., Peter Vipavc, Carglass d.o.o.
  • Igor Potočnik, Infotrans d.o.o.

Dogodek smo izvedli s partnerskim sodelovanjem s Celjskim sejmom, ki je v času našega dogodka gostil 2. sejem inovativnih rešitev Feel The Future 2.0. Udeleženci so si omenjeni sejem lahko tudi ogledali.

Hvala vsem sodelujočim podjetjem za odlične predstavitve in širjenje naših obzorij. Hvala organizacijskemu partnerju Celjskemu sejmu, kot tudi medijskemu partnerju Revija Transport & Logistika

kis2018 PARTNERJI LOGO 2 01

 

 Eurolog2020 1280 1024 logo SI 01

Prijave na dogodke

Ni prihajajočih dogodkov!

Logist leta 2018

SMC2019 1 337

Naziv "Logist leta 2018" v roke Valeriji Špacapan Friš iz podjeta Schenker Slovenija.